Toimialat

Teemme yhteistyötä maaseudun työnantajien kanssa toimialasta riippumatta. Toimintaamme ohjaava punainen lanka löytyy halusta auttaa maaseutua säilyttämään elinvoimansa.

Toimialat

Alkutuotanto: Täältä kaikki lähtee. Viljellään viljan, kasvatetaan marjat ja metsät ja hoidetaan puutarhat. Hoidetaan lampaat ja hevoset.

Jalostava teollisuus: Seuraava askel on jalostaa maidosta viiliä ja porsaasta makkaraa. Puista syntyy sellua ja kaiken tämän pyörittämiseen tarvitaan energiaa. 

Palvelut: Jotta tuotteet saadaan asiakkaille niitä kuljetetaan, ravintoloita pyöritetään, majoitusta järjestetään ja kaikki tämä markkinoidaan ja myydään.

Toimihenkilötehtävät: Organisaatiot tarvitsevat tämän kaiken hallinnointiin monenlaisia asiantuntijoita taloudesta tuotekehitykseen ja ihmisiä johtamaan toimintaa.

 

 

 

 

Arvomme

Maaseutuelinkeinojen menestys
Autamme maaseudun toimijoita menestymään heidän nykyisessä ja uudessa liiketoiminnassaan.
Elävyyttä maaseudulla
Työpaikat ja työllistyminen ovat perustana maaseudulla asumiselle ja maaseudun kehittymiselle. Toimintamme edistää maaseudun menestystä monin tavoin.
Asiantuntevuus
Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen maaseudusta ja sen elinkeinoista. Palvelumme ovat korkeatasoisia ja toiminnassamme pystytään nopeasti reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin ja markkinamuutoksiin.
Luottamus
Toimintamme on avointa ja vastuullista. Lähellä maaseudun asiakasta toimiminen koetaan turvalliseksi. Tehokas toimintamme osaltaan lisää luotettavuuttamme.
Innostus
Maaseudun menestys on yhtiön omistajien yhteinen tavoite. Tätä edistetään suurella intohimolla ja siihen uskotaan vankasti. Omistajajärjestöjen kautta yhtiö näkyy kaikkialla Suomessa ja hyödyntää sekä edistää maaseudun vahvaa yhteisöllisyyttä.
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta